We hebben zoveel leuke nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we deze nooit allemaal realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacature voor de eGym / fitness instructeur bij il fiore healthcenters in Roermond (Herten) en wil je werken bij een van de leukste bedrijven in de regio? Lees dan snel verder.

eGym / fitness instructeur (m/v)

Mijn functie?

Als eGym / fitness instructeur zorg ik dat de leden de juiste ondersteuning krijgen bij het behalen van hun sportieve doelen, maar zorg ik ook dat nieuwe leden zich willen inschrijven voor deze moderne, revolutionaire manier van sporten. Ik heb de energie en de motivatie om een bedrijf te laten groeien. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor vragen over het gebruik van en de diensten bij il fiore Healthcenters Roermond (Herten)

Ik ben enthousiast, klantvriendelijk en spontaan en straal dit uit naar de bezoekers. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de il fiore leden. Zo ken ik de meeste sporters bij naam en zij kennen mij. Natuurlijk heb ik affiniteit met sporten, zoals fitness, maar ik ben ook commercieel ingesteld.

Mijn profiel?

Ik heb bij voorkeur opgedaan al ervaring opgedaan als sport of fitness instructeur. Ik ben toe aan een nieuwe stap in mijn loopbaan en onregelmatige werktijden schrikken mij niet af. Ik zie het als een grote uitdaging om de eGym leden te begeleiden, maar ook om de club te promoten en te laten groeien. Ik denk mee met de klant en met de organisatie. Ik neem initiatief en houd van aanpakken. Zo ben ik een probleemoplosser met hart voor de zaak en oog voor details en krijg ik vooral energie van tevreden sporters om me heen.

il fiore biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktconform salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie. Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op!
  • Geaccepteerde bestandstypen: jpg, pdf.