Contact en informatie


Onze locatie in Roermond (Herten) is uitgebreid met een gloednieuwe eGym Studio by il fiore healthcenters. Op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden? En wil je daar niet te veel tijd aan besteden, maar wel bewegen met plezier? Maak kennis met de eGym Cirkel.


Bekijk onze veelgestelde vragen >>
 

Contactgegevens

eGym Studio by il fiore healthcenters


Putkamp 4
6049 AK Roermond
Telefoonnummer: 0475 - 20 20 52
Routebeschrijving >

Openingstijden

De openingstijden van eGym Studio by il fiore healthcenters zijn gelijk aan de club il fiore healthcenters Roermond (Herten)

Maandag – vrijdag: 6:30 – 23:00 uur
Zaterdag – zondag: 9:00 – 16:00 uur

Veelgestelde Vragen

1Wat is eGym?
eGym is een nieuwe manier van sporten bij il fiore healthcenters Roermond (Herten). eGym is onder andere bedoeld voor sporters die graag willen afvallen, sterker/fitter willen worden of hun conditie wilt verbeteren.
2Wat is een eGym cirkel?

De eGym cirkel is een cirkel met 8 eGym apparaten. Wanneer je klaar bent op een apparaat schuif je door naar het volgende apparaat. Wanneer je de cirkel rond bent geweest heb je je training voltooid.

3Moet ik de toestellen zelf instellen?

Nee dat is niet nodig. Je maakt gebruik van een elektronisch pasje dat ervoor zorgt dat het toestel zichzelf instelt aan de hand van jouw gegevens.

4Krijg ik begeleiding?

Bij de eGym studio trainingen is begeleiding inbegrepen. Onze trainers zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 18.00 en 21.00 uur.


1Wat heb ik nodig om gebruik te kunnen maken van eGym?

Om gebruik te mogen maken van eGym heb je een eGym lidmaatschap nodig bij il fiore healthcenters. Neem contact met ons op of vraag een proefles aan.

2Hoe herken ik of een eGym toestel verbonden is met het internet?

Bovenaan rechts op de monitor van de eGym-toestellen bevindt zich het internetsymbool. Als dit doorgestreept is, heeft het toestel geen verbinding met de eGym server.

3Hoe kan ik een andere trainingsmethode kiezen?

De trainingsmethode kan alleen op het toestel gewijzigd worden. Klik na aanmelden op het toestel op het potloodsymbool en selecteer jouw gewenste trainingsmethode. De trainingsmethoden worden afhankelijk van jouw trainingsdoel automatisch geparametriseerd.

4Kan ik mijn resultaten te allen tijde inzien?

Door middel van de eGym app is het mogelijk om je resultaten te bekijken. De app kun je hier downloaden.

iOS: iOS
Android: Android